Thursday, 2 February 2017

Fever Glam Liquid Matte

Assalamualaikum w.b.t dan hai !






Harini aku nak memperkenalkan satu produk lipmatte yang memang terbaik.Produk local dan baru je release tapi dah dapat sambutan yg kebaboommm sangat.


Fever Glam Liquid Matte mula dipasarkan di Malaysia bermula Januari 2017 oleh founder Sabrina Shuhaimi dan hanya boleh didapati di online store je uollss. Kalau pergi kedai biasa takjumpa #FeverGlamLiquidMatte  ni. 

❤❤#FeverGlamLiquidMatte FAQ
1. Melekit kat bibir tak?

:white_check_mark: Haa, ni soalan biasa kastemer tanya. Konferm tak melekit uolls! Bibir rasa ringan macam tak apply apa2 kat bibir!

2. Bibir saya jenis menggelupas..takutla makin kering pakai Fever Glam ni..

:white_check_mark: Utk bibir kering, sebelum apply Fever Glam pastikan uolls oleskan sikit pelembap bibir. Tunggu few seconds sampai pelembab bibir kering then sapukan Fever Glam Liquid Matte. Bibir uolls akan lembap sepanjang hari! (refer testimoni kat bawah utk bibir sensitif ni)

3. Tahan berapa lama?

1 batang Fever Glam Liquid Matte boleh tahan 4-6 bulan bergantung pada cara pemakaian & kekerapan.

4. Apa kelebihan Fever Glam Liquid Matte ni?

:white_check_mark: Tak ada bahan kimia mcm lipstik murah uolls beli made in China tu.Tak berbau bahan kimia macam lipstick uolls biasa pakai tu.Bau vanilla dan sangat best.

:white_check_mark: Ada Shea Butter, Vitamin E & Argan Oil yang rawat bibir kering, melembapkan & lindungi bibir dari sinaran UV. Bibir uolls takkan hitam!


Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls?

:lipstick:Bau vanilla.
:lipstick:Tak melekit
:lipstick:Tak keringkan bibir
:lipstick:Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL.
:lipstick:Tak bersepah
Bibir tak merekah
Ringan seperti tak pakai lipmatte
Sesuai warna kulit orang Asia
Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
:lipstick:Tahan lebih lama walaupun makan
:lipstick:Tak hitamkan bibir
:lipstick:Inspired kualiti dari brand
INTERNATIONAL!

Volume: 5ml

Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi.

#FeverGlamLipmatte ni ada 6 code warna yang merecikss

:Amour
:lipstick:Good Lady
:lipstick:Rouge Red
:lipstick:Insatiable
:lipstick:The Artist
:lipstick:Dolce Glam







Rouge Red (Utk bibir seksi) :kiss:

For those yang ada sifat berani, stirs hot and sexy.Warna Rouge Red ni sangat sesuai uolss.Bila uols senyum, sure ada lirikan mate dari abam macho tertarik dengan aura hot uolls tuu.Must try this sexy color by Fever Glam tau!


Amour (Hot selling kaler yg memang trending):kiss:

Okay! Warna Amour ni Cik Glam gerenti kalau uolls pakai sure nampak sopan santun & lembut orangnya:reliBila mood uolls ting tong uolls apply la si Amour ni. Mood uolls gerenti cold down with this colors! Trust me!

The Artist (Hot selling kaler yg mereciks habis):kiss: (

Hahh. Ni warna fav Cik Glam..
Jenis yang suka muka nampak garang, kejam sesuai sangat. Haha.Gurau, tapi bila apply The Artist ni uolls look so elegance ok! Uolls ada taste of luxury & menggoda!

Dolce Glam (Natural looks):kiss:

Untuk uolls yang jenis tak mau menyerlah & just nak simple bila bermakeup. Just apply Dolce Glam ni, warna pastel yang selamat untuk uolls.But still gojess glam glam uolls.


:kiss:Insatiable (Pink but not too pink utk soft look!):kiss:


Sapa yang suka nampak fresh & ceria.Insatiable ni sangat sesuai sebab warnanya yang pinkish but glamour! Bila apply nih feeling like "Today it's my day!" :kissing_smiling_eyes:

Good Lady (Its nude orangy):kiss:

Hah. Ni bila Cik Glam Open-Preorder punya la ramai dok pulun nak Good Lady. Sapa suka warna like like oren gitu, Good Lady memang terbaik untuk ekspresi uolls yang ceria!

Ada 6 pilihan warna mmg sesuai utk semua skin Asia. Takyah risau kulit gelap ke sederhana ke sawo matang ke. Memang match semua skin. Gitchuu.
*********************************************************************************************
Fever Glam tak mesra wuduk!

Mesra wuduk maksudnya tak perlu pencuci muka, tak perlu makup remover pun boleh hilang. Lalukan air pun boleh tanggal.

Lipstick kalau mesra wuduk, minum air pun tanggal!

Konsep Fever Glam kita nak lipstick yang tahan seharian. Minum atau makan tak risau lipstick hilang :blush:
Kami buat yang tahan seharian.

TAPIII jangan risau!! Sama macam lipmatte international lain, bila nk wuduk boleh guna wet tissue, pencuci muka atau makeup remover utk tanggalkan. Hihi. Kalau tak ada wet tissue, sis basahkan sikit tissue pastu lap jer :blush:
*********************************************************************************************TESTIMONI














































*********************************************************************************
Terjah utk tengok testimoni dan info ↷

:lipstick.
Murah tau uollsss.RM36 jerr tahan 6 bulan! Jadi sebulan uolls spend RM6 je tau (RM36/6 bulan) jauh lagi jimat dr beli brand omputih!

Harga: RM36
Postage: RM8 (Sem); RM10 (SS)

CARA ORDER
======
.Whatsapp Akak Glam >> 017-9059066

Ready! Fever Glam Matte Lipstik will touch your sexy lips:kiss::kiss::kiss:

Gerentee lepas awak mendaratkan je 1 warna kat bibir, pastu conferm awak jeling bangga jer lalu depan kedai mcm SEPHO** tu. Yela, depa juai kemain mahai,beli kat Fever Glam dh lah kualiti best harga jauh murah. Boleh beli 3-4 batang pejam mata jerr! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 comments:

السيد محمود said...




توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف



السيد محمود said...


شركة تاج لكشف تسربات المياه بالدمام والخبر 0551844053والقطيف
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة عزل اسطح بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة كشف تسربات المياه ببقيق
شركة كشف تسربات المياه بالدمام


شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة كشف تسربات المياه براس تنورة
شركة تنظيف واجهات زجاج بالرياض
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

السيد محمود said...




خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف