Friday, 10 January 2014

10 Januari 2014.Jumaat. Thanks

Assalamualaikum w.b.t dan hai !

Tanggal 10 Januari 2014 bersamaan hari Jumaat, penghulu segala hari, I'm 16. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas di atas muka bumi ni. Syukur sangat-sangat. My wish ,nak jadi muslimah yang solehah inshaAllah dan harap sangat benda yang aku buat diberkati (banyak lagi wish tapi biarlah rahsia).

Alhamdulillah, gembira sangat sebab ada kawan yang wish my birthday. Terima kasih sangat. Moga Allah sentiasa memberkati korang semua ,inshaAllah.
Ni antara yang wish my birthday . Tak sempat nak printscreen yang lain. Terharu :)



Google pun suka buat kita terharu tau. Terima kasih Mr/Mrs Google.



1 comment:

Syah said...


Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html